badass.ro

Cantautorii mei preferati

Fiind un pacatos prin excelenta, cutez a-mi transpune in slove online preferintele muzicale masculine romane. Asadar, iata:

1. Stefan Banica denumit si Junior, aceasta maimuta plicitsitoare, cu o prezenta mica, guturala si fara jena penibilului fastuos imi incanta cateodata gaura fundului cu melodiile domniei sale junioare interpretate trist si dogit. Ce mai, un cacat poleit cu aur coclit.

2. Horia Brenciu – un clown neputincios, mut si scalambait, nimicit de neputinta si animat de o inconstienta trufasa ancorata de faptura-i neconcretizata inca – ma atrage rar si neconvingator, dar totusi i-as infige o sticla de sampanie in cur, asa, din apreciere si bun simt. Gibon ecvestru, de-a dreptu’!

3. Dan Teodorescu (guristul de la TAXI) este un caz extrem de special. Pur si simplu cuvintele imi mor la iesire. Acest guster opincar, aceasta rama de cacat, acest gnom si patachina ieftina, acest ipochiment muist si fandosit, acest cocostarc blenoragic, acest…. huh! Nenorocitul nu numai ca nu are voce si canta pe nas ca un ventriloc pomanagiu, dar se si faleste cu asta. Cat despre muzica si versuri, numai de bine: sunt niste slagare demne de niste bieti copii retarzi. Asa ca ascultati-i in continuare. Nasol e ca au si fani.

Acestea fiind spuse, ma bucur ca am pe cine sa injur. Va urma si urmarea urmatoare.

penis pentru cantautorii mei preferati

1 Comment

  1. Un penis corect, as spune.

Lasă un răspuns